Kollektivt reisebrev: Vinter 2020-2021

Til tross for at vinteren her i nord ofte forbindes med mørke og kulde er det en årstid som byr på mye fint. En snøstorm kan endre et bart landskap på noen timer til et hvitt paradis. De få timene med sol man har byr på et stort spekter av lysopplevelser og ingen dager er like. Man må heller ikke undervurdere hvor vakre omgivelsene våre kan være på en vinternatt med alt fra en klar stjernehimmel til nordlys eller til snøen som reflekterer kunstig belysning og lyser opp landskapet ytterligere. Kulda bringer med seg fenomener som frost, frosttåke, isroser og mer til som maler omgivelsene våre. Vi i redaksjonen har samlet noen bilder i et forsøk på å inspirere alle til å sette pris på alt vinteren har å by på.

Foto: Miriam Nerheim, Aksel Løvseth, Elise Brandsvik Skeide, Emily Sjøgren, Gard Gundersen Sagbakken, Ida Ericsson, Ingrid Kvisle Abildsnes, Tale Amundsen, Ylva Seierstad.