Ein ørliten presentasjon av styret

I anledning denne reinkarnasjonen av Tidsskriftet A sitt sjuande opptak, samla styret seg for å diskutere kva A er, har vore og kjem til å vere i framtida. Samtidig som vi såklart hadde nokre teiknepauser. Les vidare for eit lite innblikk i hovuda til styret.

Elise

Ansvarleg redaktør

Kva gjer du?

Som redaktør er det eg som har ansvaret for organiseringa av redaksjonen og følge med på at framdrifta av utgåva går sin gang. I tillegg fungerer eg som kontaktperson og ein kan seie at eg er ein slags maskot.

Kvifor er dette gøy?

Ein kan nesten ikkje sjå på det som arbeid når ein er leiar for ein så dyktig gjeng. Det er alltid like spennande korleis utgåva vert når ho er ferdig, men kvar gong kjem alt saman i ein herleg lapskaus av vakre illustrasjonar, tekstar og layout. 

Du har eit møte 18.00, når møter du?

Eg fortel meg sjølv at eg møter 17.50, men realiteten er meir 17.59, og litt andpusten.

Anne Marte

Nestleiar og layoutansvarleg

Kva gjer du?

Jeg har ansvaret for å sette sammen hele utgaven. Når alle sakene er ferdigstilt og satt sammen inviterer jeg styret til lunsj/middag hvor vi korrekturleser. Etter det er det jeg som har ansvar for å sende utgaven til trykkeriet. 

Kvifor er dette gøy?

Layoutmøtene er alltid veldig hyggelige og sosiale, og det har hendt at det oppstår nye saker på tampen av deadline fordi ideene og kreativiteten blomstrer under disse møtene. I tillegg er det et privilegium å få sette sammen alt det fine som skapes av redaksjonen til ett resultat, og få være den første til å lese den fysiske utgaven.

Du har eit møte 18.00, når møter du?

18.15. Det var vel akademisk kvarter?

Frida

Foto- og illustrasjonsansvarleg

Kva gjer du?

Foto- og illustrasjonsansvarlig, det er ganske selvforklarende. Jeg skal være der for gjengen med kamera eller pensel eller hva enn, hjelpe til om de trenger noen å sparre med eller mase om frister ikke overholdes. Dette er første semesteret mitt i styret, så er spent på det!

Kvifor er dette gøy?

Å være med i A er gøy fordi man lærer masse, møter kule og kreative folk, og ikke minst at man er med i prosessen fra start til slutt. 

Du har eit møte 18.00, når møter du?

Jeg gjør mitt beste for å være der på tiden, men er aldri å se 5 minutter før.

Oda

Journalistansvarleg

Kva gjer du?

Dette er mitt første semester som journalistansvarleg, så eg er enno ikkje heilt sikker på kva eg gjer. Eg har ansvar for skribenter og tekst, og satsar på 50% nynorskandel i år! 

Kvifor er dette gøy?

Det er veldig stas å vere med på å lage eit så kult tidsskrift, og ei gylden moglegheit til å lære om og diskutere arkitektur på forskjellige måtar. Og ikkje minst, er det artig å jobbe med så flinke, kreative og flotte folk! 

Du har eit møte 18.00, når møter du?

Møtet startar vel ikkje før 18:15?

Ingrid

Nettstadsansvaleg

Kva gjer du?

Jeg er nettsideansvarlig og hovedansvaret mitt er egentlig bare å få lagt ut nettsakene på nettsiden når de er klare for å publiseres. Vi diskuterer vanligvis ideer til nettsaker sammen og så får jeg ansvaret for å følge de opp etterpå.

Kvifor er dette gøy?

Det er gøy fordi man møter mange flotte og kreative mennesker som sammen klarer å lage fine og underholdende blad. A er veldig allsidig og det er rom for å ta opp alt fra seriøse emner til helt useriøse og gøyale tema.

Du har eit møte 18.00, når møter du?

Jeg er der 17:58 eller 18:02. Med mindre en melding popper opp på mobilen like før; «Tar vi akademisk kvarter?»

Tale

Styremedlem/maskot

Kva gjer du?

Som styremedlem er jeg med på alle styremøtene og får være med å produsere hver utgave fra start til slutt. Mine maskot-relaterte oppgaver er fortsatt litt uklare for meg.

Kvifor er dette gøy?

Det er alltid like stas å få bladet i henda etter at man har vært med å jobbe med det helt fra starten. I tillegg er det sikkelig gøy å få jobbe med så mange flinke og kule mennesker. Jeg blir alltid like imponert av hva folk får til. 

Du har eit møte 18.00, når møter du?

Godt spørsmål. Jeg ligger alltid an til å ha god tid helt til et par minutter før jeg må gå hjemmefra. Da er nøklene, bankkortet eller hodetelefonene jeg nettopp hadde i hånda borte. Etter hektisk leting og rask gang til møte, ankommer jeg tidligst 18:06, ofte uten nøkler, bankkort eller hodetelefonene. 

Har du lyst til å vere med å lage Gløshaugens smekraste tidsskrift? Send ein kort søknad til aredaksjonen@gmail.com innen 15.september.