Kollektivt Reisebrev

Semesteret er godt i gang, sommeren har sluppet taket og sesongen for nettsaker er i gang igjen. Vi starter med en liten hilsen fra oss i redaksjonen og noen bilder fra sommerferien, fra ulike steder i den store vide verden. Om ikke lenge kommer vi også tilbake med nye Arkitektstudentens hjem og Visuelt reisebrev. Vi håper dere også hadde en flott sommer!

Linn Sofie – Hemnes kommune, Nordland
Tilbragte sommeren hjemme i nord i år, og det ble noen fine stunder med midnattssol. Bildet er fra en telttur opp til Selhornet i juli


Fatin – Baghdad, Irak
Rotab fra daddelpalmen i perfekt høyde


Eline – Sóller, Mallorca
Mallorca er mer enn bare chartertur og strandliv. Stasjonsbygningen i byen Sóller er bygget i art nouveau-stil og huser også et kunstgalleri. Her er blant annet noen av Picassos keramikkarbeider utstilt.


Lan – Moustiers, Alpes-de-Haute-Provence, Frankrike
Kalksteinshus mot majestetiske kalksteinsformasjoner, med et innslag av grønne vekster. Føles overraskende urbant her i en landsby, høyt oppe i de franske alpene. Sikkert på grunn av alle turistene.


Thomas – Stordalen i Etne, Sunnhordland


Andrea – Makarska


Sina – Oslo
Skisser fra en trivelig jazzkvartettkonsert i en av Grønlands bakgårder.


Jøran – Sylsjøen
Lå i telt innimella nån forblåste berg ved Sylsjøen. Fikk ikkje fisk.


Magnus – Skagen, Danmark


Aksel – Tvedestrand, Aust-Agder


Guro – Inner Gammelsetra, Grøvudalen, Møre og Romsdal
Når kyra er melka og sendt avgårde på beite, og osten er sprengt og igjen på kok kan man ta seg en kopp kaffe og hente mer ved


Nikolay – Tbilisi, Georgia